Skip to content

Hesling BV (Ulft) is een familiebedrijf waar ongeveer 100 medewerkers al ruim 90 jaar producten voor de rijwielindustrie maken. Met de modernste productietechnieken ontwikkelen en produceren wij onder andere kettingkasten, kettingschermen, spatborden en jasbeschermers op maat. Stuk voor stuk essentiële onderdelen als het gaat om de uitstraling en veiligheid van de fiets. Wij leveren aan vrijwel alle bekende merken in de Europese fietsbranche, zoals Gazelle, Batavus en Giant. Iedere klant kan rekenen op een persoonlijke aanpak, deskundig advies en een passende oplossing. Het volledige proces van ontwerp tot uitlevering aan de klant, vind je onder één dak. Ter versterking van ons ambitieuze team zijn we op zoek naar een fulltime:

Sample & Process Engineer

Wat ga je doen?

In ons team van Engineers, waarin naast jou een Quality en twee Project Engineers werken, vervul je een dubbele rol.

Als Sample Engineer ben jij de spil tussen de specifieke wensen van onze klant, de afspraken die mede op jouw input gemaakt kunnen worden door de salescollega’s en de mogelijkheden die onze moderne productieafdeling kan bieden aan de klant. Jij zorgt ervoor dat iedere klant die maatwerkoplossing krijgt waar iedereen tevreden over is. Een belangrijk deel van je tijd ben je bezig met het uitwerken van modifacties van bestaande producten in een 3D CAD pakket (Solid Works) en leg je deze voor aan de klant. Daar waar nodig ontwikkel je een bevestigingsmethode. We bieden onze klanten fysieke pasmonsters die worden gerealiseerd in een daarvoor speciaal ingerichte werkplaats. De collega die hier werkt zal je dagelijks aansturen. Ook denk je graag mee over (hulp)gereedschappen voor een efficiënte productiewijze en implementatie van de geboden oplossing zodat seriematig geproduceerd kan worden.

In je rol als Process Engineering werk je projectmatig aan efficiëntieverbeteringen en kostenverlagingen binnen de productie. Je bedenkt nieuwe concepten en toetst deze op de haalbaarheid. Hierbij stem je veel af met alle betrokken collega’s. Het introduceren van nieuwe machines en het ontwerpen van de nieuwe werkprocedures liggen ook bij jou.

Wat bieden wij?

  • Werken in een informele werksfeer met de nieuwste technieken en veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid
  • Opleidings-, ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden die bij jou passen
  • Een fulltime dienstverband met een goed salaris en andere regelingen waaronder deelname aan ons pensioen en ieder jaar tenminste 35,5 vrije dag naast je vrije feestdagen
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband

Wat vragen we?

Een creatieve energieke collega die goed kan communiceren, organiseren en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent initiatiefrijk, hebt veel technische interesse en inzicht en kan werken met 3D CAD pakketten. Ervaring met Exact globe is een pré. Heb je een afgeronde HBO in de techniek? Dan horen we graag van je. Ook als je nog geen relevante werkervaring hebt.

Interesse?

Jouw motivatiebrief en cv ontvangen we graag via annemarie.garritsen@hesling.nl

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)315 681 151.
U kunt ook een email sturen naar info@hesling.nl. We zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Contact

Hesling BV
Industrieweg 1 7071 CK Ulft
P.O. Box 12 7070 AA Ulft
The Netherlands
T +31 (0)315 681 151
info@hesling.nl

Trade register: 09060188

Over ons

Hesling BV produceert voornamelijk producten voor de rijwielindustrie; kettingkasten, kettingschermen, jasbeschermers en rijwielstandaards. Deze producten vergroten de veiligheid en het gebruiksgemak en bepalen in hoge mate de uitstraling van de fiets.

Hesling bike parts beeldmerk full colour wit
Back To Top