Skip to content

Al drie generaties lang houden wij ons
met veel liefde en aandacht bezig met fietstoebehoren

In 1936 startte de familie Hesling met het produceren en verhandelen van allerlei fietstoebehoren. De fietstassen, handschoenen, jasbeschermers en kettingkasten uit die tijd werden voornamelijk gemaakt van metaal, leer en lakdoek. De afgelopen decennia maakte de branche een hoop veranderingen door. Zo maken we tegenwoordig veelal gebruik van kunststof, wat we in elke gewenste vorm spuitgieten.

Tijden veranderen en Hesling verandert mee. Wel blijven onze kernwaarden onveranderd: een persoonlijke en doelgerichte aanpak, deskundig advies en een passende oplossing voor ieder fietsvraagstuk. Kwaliteit en design staan voor ons al ruim 85 jaar voorop. Dankzij onze jarenlange ervaring vertrouwen merken als Gazelle, Batavus en Giant op onze expertise.

Meer informatie? Bel of mail ons!

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)315 681 151.
U kunt ook een email sturen naar info@hesling.nl. We zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Contact

Hesling BV
Industrieweg 1 7071 CK Ulft
P.O. Box 12 7070 AA Ulft
The Netherlands

T +31 (0)315 681 151
info@hesling.nl

Trade register: 09060188

Over ons

Hesling BV produceert voornamelijk producten voor de rijwielindustrie; kettingkasten, kettingschermen, jasbeschermers en rijwielstandaards. Deze producten vergroten de veiligheid en het gebruiksgemak en bepalen in hoge mate de uitstraling van de fiets.

Hesling bike parts beeldmerk full colour wit
Back To Top