Skip to content

Hesling is een sterk technisch en innovatief bedrijf dat fietsaccessoires ontwikkelt en produceert voor gerenommeerde nationale en internationale klanten. Dit doen we samen met een enthousiast team van ongeveer 80 medewerkers vanuit Ulft.

Coördinator Technische Dienst

Zet jij de volgende stap met onze TD?

Wij zoeken een nieuwe collega die het voortouw wil nemen in het verder professionaliseren van onze Technische Dienst. Samen met je directe TD collega’s (5 personen) verzorgen jullie alle voorkomende technische werkzaamheden rondom de productielijnen, installaties en het gebouw. Wij werken met diverse technieken waaronder besturingstechniek, elektrotechniek, mechanica, hydrauliek en pneumatiek. Als innovatief bedrijf investeren we veel in nieuwe technieken zoals 3D printers, cobot en robots.

Je krijgt de mogelijkheid om een team te bouwen dat klaar is voor de volgende stappen die Hesling wil zetten.

Wat je verder weten wilt:

Binnen Hesling lopen veel technisch interessante projecten waarvan jij het voortouw kunt nemen of met je kennis en ervaring aan kunt bijdragen. Heb je nieuwe ideeën of zie je ruimte voor verbeteringen? Graag!

Heb je nog geen leidinggevende ervaring maar heb je wel deze ambitie? Geen probleem, wij ondersteunen je met veel plezier in jouw ontwikkeling.

Onze TD werkt in dagdienst. Natuurlijk zijn jullie afwisselend bereikbaar als het echt nodig is en de productie buiten de reguliere uren stil komt te staan. Gelukkig gebeurt dit vrijwel nooit.

Als je in dienst bent bij Hesling heb je naast de feestdagen nog eens 35 vrije dagen en op vrijdagmiddag begint je weekend lekker vroeg.

Interesse?

Dan ontvangen we graag een berichtje van je via annemarie.garritsen@hesling.nl. Bellen kan natuurlijk ook op 085 0812 921.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)315 681 151.
U kunt ook een email sturen naar info@hesling.nl. We zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Contact

Hesling BV
Industrieweg 1 7071 CK Ulft
P.O. Box 12 7070 AA Ulft
The Netherlands
T +31 (0)315 681 151
info@hesling.nl

Trade register: 09060188

Over ons

Hesling BV produceert voornamelijk producten voor de rijwielindustrie; kettingkasten, kettingschermen, jasbeschermers en rijwielstandaards. Deze producten vergroten de veiligheid en het gebruiksgemak en bepalen in hoge mate de uitstraling van de fiets.

Hesling bike parts beeldmerk full colour wit
Back To Top