skip to Main Content

Hesling is een familiebedrijf dat al 85 jaar een grote rol speelt in de Nederlandse fietsindustrie. Wij zijn een sterk technisch en innovatief bedrijf en leveren fietsaccessoires aan gerenommeerde nationale en internationale klanten. De organisatie ontwikkelt, produceert en assembleert fietsaccessoires in Ulft, met een team van ongeveer 90 medewerkers. De maatwerk kettingkasten, kettingschermen, motorcovers, jasbeschermers en spatborden voldoen aan hoge kwaliteitseisen en beantwoorden aan de wensen van onze klanten. Om onze groeiambitie verder te verwezenlijken zijn we momenteel op zoek naar een:

Technisch Coördinator

Unieke uitdaging in een Achterhoeks maakbedrijf, voor een Technisch Coördinator/Maintenance Engineer die toe is aan een volgende stap in zijn carrière. Heb jij ervaring met verbeterprocessen en affiniteit met techniek? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou!

De functie

Als Technisch Coördinator ben je verantwoordelijk voor een optimale inzet van mensen, middelen en machines. Dit doe je in nauwe samenwerking met je collega’s uit het Operations Team.

Je ontwikkelt een robuust onderhoudsprogramma waardoor het huidige machinepark zo optimaal mogelijk ingezet kan worden maar maak je ook investeringsvoorstellen om het machinepark “up to date” te houden zowel in conditie als in machine specificaties t.o.v. product portfolio. Je denkt vanuit technisch perspectief mee met vernieuwingen, ontwikkelingen en veranderingen maar verliest de dagelijkse prestatie niet uit het oog.

Wij bieden:

  • Een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een inventief MKB-bedrijf in de maakindustrie;
  • Prima arbeidsvoorwaarden en marktconform salaris;
  • Een werkweek van 40 normuren (38+2 ADV) met 24 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen;
  • Grote mate van vrijheid en zelfstandigheid en veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling;
  • Een informele sfeer en korte lijntjes, je rapporteert aan de Operations Manager.

Jouw profiel:

De ideale kandidaat heeft ervaring opgedaan binnen een Technische dienst of maintenance organisatie, maar is op zoek naar meer uitdaging/verantwoordelijkheid. De bedrijfscultuur vraagt om een persoon die gemakkelijk en natuurlijk leidinggeeft, motiveert maar ook doortastend is om projecten over de streep te trekken. Je kunt je vastbijten in een onderwerp en met enthousiasme je collega’s overtuigen van het bewandelen van de juiste weg, naar resultaat!

Daarnaast voldoe je aan het volgende profiel:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau richting techniek;
  • Je bent innovatief met werkprocessen, vernieuwend en houdt van een uitdaging;
  • Je creëert een positieve werkomgeving waarin mensen groeien;
  • Je hebt al enkele jaren werkervaring opgedaan in een technische omgeving waarbij machine optimalisatie en onderhoudsconcepten onderdeel van je job waren.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré.

Interesse om onze nieuwe Technisch Coördinator te worden?

Als je wilt solliciteren mail je je c.v. en motivatie t.a.v. Anja Duitshof naar anja.duitshof@hesling.nl

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)315 681 151.
U kunt ook een email sturen naar info@hesling.nl. We zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Contact

Hesling BV
Industrieweg 1 7071 CK Ulft
P.O. Box 12 7070 AA Ulft
The Netherlands
T +31 (0)315 681 151
info@hesling.nl

Trade register: 09060188

Over ons

Hesling BV produceert voornamelijk producten voor de rijwielindustrie; kettingkasten, kettingschermen, jasbeschermers en rijwielstandaards. Deze producten vergroten de veiligheid en het gebruiksgemak en bepalen in hoge mate de uitstraling van de fiets.

Hesling bike parts beeldmerk full colour wit
Back To Top