Ga naar hoofdinhoud

Hesling is een familiebedrijf dat al 85 jaar een grote rol speelt in de Nederlandse fietsindustrie. Wij zijn een sterk technisch en innovatief bedrijf en leveren fietsaccessoires aan gerenommeerde nationale en internationale klanten. De organisatie ontwikkelt, produceert en assembleert fietsaccessoires in Ulft, met een team van ongeveer 90 medewerkers. De maatwerk kettingkasten, kettingschermen, motorcovers, jasbeschermers en spatborden voldoen aan hoge kwaliteitseisen en beantwoorden aan de wensen van onze klanten. Om onze groeiambitie verder te verwezenlijken zijn we momenteel op zoek naar een:

Operations Manager

Unieke uitdaging in een Achterhoeks maakbedrijf, voor een Operations Manager die echt impact wil maken! Heb jij ervaring met verbeterprocessen en affiniteit met techniek? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou!

De functie

Als Operations Manager ben je verantwoordelijk voor een optimale inzet van mensen, middelen, machines en materialen binnen de afdelingen Engineering, Technische Dienst, Spuitgiet, Assemblage en Logistiek.

Het is jouw taak om de processen binnen deze afdelingen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zonder de hoge kwaliteitsstandaard uit het oog te verliezen. Je bewerkstelligt dat door aansturing en ondersteuning van de teamleiders en indirect aan ongeveer 80 medewerkers (vast + flex). In deze productie managementfunctie initieer en implementeer je nieuwe productiemiddelen, methodes en werkwijzen, om de efficiency slag te maken en de organisatie naar een hoger niveau te brengen.

Wij bieden:

  • Een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een inventief MKB-bedrijf in de maakindustrie;
  • Prima arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris;
  • Een werkweek van 40 normuren (38+2 ADV) met 24 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen;
  • Grote mate van vrijheid en zelfstandigheid en veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling;
  • Een informele sfeer en korte lijntjes, je rapporteert direct aan de eigenaren.

Jouw profiel:

De ideale kandidaat heeft al vergelijkbare ervaring opgedaan, maar is op zoek naar meer uitdaging/verantwoordelijkheid. De bedrijfscultuur vraagt om een persoon die gemakkelijk en natuurlijk leidinggeeft, goed kan motiveren en kan sturen op gezamenlijke verantwoordelijkheid. Naast sturend vermogen, is initiatief, daadkracht en doortastendheid gewenst.

Iemand die de juiste vragen weet te stellen om in-house expertise boven water te krijgen en te combineren met nieuwe ideeën om zo te zorgen voor continue verbeteringen. Van nature heb je een open en heldere manier van communiceren, zodat alle betrokkenen weten waar ze aan toe zijn en wat er van hen verwacht wordt. Je aanpak is proactief, doordacht en resultaatgericht.

Daarnaast voldoe je aan het volgende profiel:

  • HBO werk- en denkniveau richting bedrijfskunde of techniek;
  • Je bent innovatief met werkprocessen, vernieuwend en houdt van een uitdaging;
  • Je creëert een positieve werkomgeving waarin mensen groeien;
  • Je hebt al enkele jaren werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie in de maakindustrie;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré.

Interesse om onze nieuwe Operations Manager te worden?

Als je wilt solliciteren mail je je c.v. en motivatie t.a.v. Annemarie Garritsen naar annemarie.garritsen@hesling.nl.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)315 681 151.
U kunt ook een email sturen naar info@hesling.nl. We zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Contact

Hesling BV
Industrieweg 1 7071 CK Ulft
P.O. Box 12 7070 AA Ulft
The Netherlands
T +31 (0)315 681 151
info@hesling.nl

Trade register: 09060188

Over ons

Hesling BV produceert voornamelijk producten voor de rijwielindustrie; kettingkasten, kettingschermen, jasbeschermers en rijwielstandaards. Deze producten vergroten de veiligheid en het gebruiksgemak en bepalen in hoge mate de uitstraling van de fiets.

Hesling bike parts beeldmerk full colour wit
Back To Top