Ga naar hoofdinhoud

Hesling is een familiebedrijf dat al 85 jaar een grote rol speelt in de Nederlandse fietsindustrie. Wij zijn een sterk technisch en innovatief bedrijf en leveren fietsaccessoires aan gerenommeerde nationale en internationale klanten. De organisatie ontwikkelt, produceert en assembleert fietsaccessoires in Ulft, met een team van ongeveer 90 medewerkers. De maatwerk kettingkasten, kettingschermen, motorcovers, jasbeschermers en spatborden voldoen aan hoge kwaliteitseisen en beantwoorden aan de wensen van onze klanten. Om onze groeiambitie verder te verwezenlijken zijn we momenteel op zoek naar een:

Internationaal Sales Manager

Unieke uitdaging, in een Nederlands maakbedrijf, voor een internationaal sales manager met een drive om commercieel succesvol te zijn. Heb jij sales ervaring en affiniteit met fietsen? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou.

De functie

Als Internationaal Sales Manager binnen Hesling word je verantwoordelijk voor het commerciële succes van onze propositie in Europa. Je bouwt verder aan onze positionering door een actieve commerciële houding en bijbehorende acties. Je voornaamste focus zal liggen op ons bestaande portfolio samen met het identificeren van nieuwe projecten en het succesvol verkopen en realiseren van deze projecten. Een uitdagende rol waarbij je plant, initieert, presenteert, onderhandelt, deals sluit, projecten begeleidt en de omzet laat groeien.

In deze functie werk je samen met een sterk ontwikkel- en verkoopteam, waaronder een Duits verkoopkantoor. Je onderhoudt goede contacten met onze bestaande klanten en bent hierbij (voortdurend) op zoek naar uitbreiding van onze afzetmogelijkheden. Je stelt een verkoopplan op en geeft zelfstandig uitvoering hieraan, je legt je activiteiten met betrekking tot de verkoop vast en rapporteert deze aan de eigenaren.

Wij bieden:

 • Een uitdagende en commerciële functie binnen een inventief MKB-bedrijf met een prachtig product porfolio
 • Prima arbeidsvoorwaarden en salaris bij een financieel gezond bedrijf
 • Een werkweek van 40 normuren (38+2 ADV) met 24 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen
 • Grote mate van vrijheid en zelfstandigheid en veel ruimte voor eigen initiatief
 • Een informele sfeer en korte lijntjes, je rapporteert direct aan de eigenaren.

Jouw profiel:

De Ideale kandidaat heeft al vergelijkbare ervaring opgedaan maar is op zoek naar meer internationale uitdaging. De bedrijfscultuur vraagt om een persoon die gemakkelijk communiceert maar ook goed luistert. Iemand die actie- en resultaat gericht is en niet bang is om buiten de comfortzone te stappen om een deal binnen te halen. Je hebt een grote persoonlijke verantwoordelijkheid, toont initiatief en bent gewend om zelfstandig te werken. Daarnaast ben je een goede team-player met een zelfverzekerde houding en met goede onderhandelingsvaardigheden.

Daarnaast voldoe je aan het volgende profiel:

 • HBO- werk/denkniveau, richting commercie of aanverwante opleiding;
 • Minimaal 5 jaar saleservaring bij voorkeur in de fietsbranche;
 • Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal;
 • Enthousiast, ondernemend en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Bereidheid om regelmatig binnen met name Europa te reizen (tenminste 60% van de tijd);
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent klantgericht.

Interesse om onze internationaal Sales Manager te worden?

Als je wilt solliciteren mail je je c.v. en motivatie t.a.v. Annemarie Garritsen naar annemarie.garritsen@hesling.nl.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)315 681 151.
U kunt ook een email sturen naar info@hesling.nl. We zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Contact

Hesling BV
Industrieweg 1 7071 CK Ulft
P.O. Box 12 7070 AA Ulft
The Netherlands
T +31 (0)315 681 151
info@hesling.nl

Trade register: 09060188

Over ons

Hesling BV produceert voornamelijk producten voor de rijwielindustrie; kettingkasten, kettingschermen, jasbeschermers en rijwielstandaards. Deze producten vergroten de veiligheid en het gebruiksgemak en bepalen in hoge mate de uitstraling van de fiets.

Hesling bike parts beeldmerk full colour wit
Back To Top