skip to Main Content

Vacatures

Ben jij een creatief communicatie-/schrijftalent in opleiding? En ben jij op zoek naar een bijbaan op het gebied van interne en externe communicatie?
Voor Hesling B.V, gevestigd te Ulft, zijn wij vanaf november 2020, op zoek naar een:

Bijbaan/Medewerk(st)er
Interne & Externe Communicatie

Jouw voornaamste werkzaamheden:

  • Interne Communicatie: Onze eigen medewerkers willen weten wat er speelt binnen de organisatie, hiervoor ga je proactief informatie verzamelen, teksten schrijven of herschrijven en zorgdragen voor een format voor onze nieuwsbrief met als doel onze medewerkers te informeren en bijdragen aan de trots van het bedrijf.
  • Externe Communicatie: Je gaat ons helpen bij de externe profilering van de organisatie op de diverse social media kanalen. Concreet komt dit neer op het neerzetten en onderhouden van de showcasepagina’s (Bike Parts en Plastics) op LinkedIn.

Wie ben jij?

  • Je bent een 3e jaars student aan de opleiding Communicatie of Social Media Design
  • Je bent een schrijftalent met kennis van social media
  • Je werkt doelgericht en gestructureerd

Daarnaast beschik jij over een hands-on mentaliteit. De kernwaarden die jou perfect omschrijven zijn creatief, leergierig en communicatief vaardig. Ook ben je een echte teamplayer, maar ook in staat zelfstandig te werken.

Wie zijn wij?

Hesling produceert al meer dan 80 jaar producten voor de fietsindustrie. Ons familiebedrijf ontwikkelt onder andere kettingkasten, kettingschermen, Jasbeschermers, motorcovers voor e-bikes, en spatborden. Elk onderdeel is een essentieel onderdeel voor een fiets als het gaat om veiligheid, uiterlijk en ontwerp. Dat is de reden dat we ons bedrijf serieus nemen. Wat de vraag ook is, elke klant kan rekenen op onze persoonlijke aanpak, deskundig advies en een passende oplossing.

Met wie werk je samen?

Je gaat nauw samenwerken met de directie en het middenkader van Hesling B.V.

Ons aanbod:

Een leuke leerzame bijbaan waarbij je vanuit huis kunt werken. Gemiddeld zul je ongeveer 2 uur per week aan het werk zijn.

Contact

Hesling BV
Industrieweg 1 7071 CK Ulft
P.O. Box 12 7070 AA Ulft
The Netherlands
T +31 (0)315 681 151
info@hesling.nl

Trade register: 09060188

Over ons

Hesling BV produceert voornamelijk producten voor de rijwielindustrie; kettingkasten, kettingschermen, jasbeschermers en rijwielstandaards. Deze producten vergroten de veiligheid en het gebruiksgemak en bepalen in hoge mate de uitstraling van de fiets.

Hesling bike parts beeldmerk full colour wit
Back To Top