skip to Main Content

Hesling is een familiebedrijf dat al 85 jaar een grote rol speelt in de Nederlandse fietsindustrie. Wij zijn een sterk technisch en innovatief bedrijf en leveren fietsaccessoires aan gerenommeerde nationale en internationale klanten.

De organisatie ontwikkelt, produceert en assembleert fietsaccessoires in Ulft, met een team van ongeveer 90 medewerkers. De maatwerk kettingkasten, kettingschermen, motorcovers, jasbeschermers en spatborden voldoen aan hoge kwaliteitseisen en beantwoorden aan de wensen van onze klanten. Om onze efficiency op de spuitgietafdeling te verhogen hebben wij een mooie hbo-afstudeeropdracht. Is dit iets voor jou?

Afstudeeropdracht (Technische) Bedrijfskunde HBO
32 /40 uur

Unieke uitdaging in een Achterhoeks maakbedrijf, voor een HBO’er (technische) Bedrijfskunde die echt impact wil maken! Zie jij je afstudeeropdracht als meer dan een verplicht onderdeel van je studie en wil je een mooie basis leggen voor je loopbaan? Heb je daarnaast ook affiniteit met verbeterprocessen en techniek? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou!

Jouw opdracht

Bij Hesling hebben we een uitdagende afstudeeropdracht in een moderne productieomgeving klaarliggen! Wil jij bijdragen en het efficiënter inzetten van onze operators, en zie jij uitdaging in het verhogen van de efficiency op de spuitgietafdeling, dan zijn wij op zoek naar jou!

De krapte op de arbeidsmarkt zorgt ervoor dat we kritisch moeten kijken naar onze productieprocessen. Hoe kunnen we de beschikbare operators in het 5 ploegensysteem zo inzetten, dat wachttijden in productie geminimaliseerd worden en we zonder ‘harder’ te moeten werken toch een hogere output kunnen realiseren? Slim en efficiënt werken moet de toekomst worden!

Dit ben jij:

  • Je volgt een Hbo-opleiding in de richting van (Technische) Bedrijfskunde
  • Je ben flexibel, leergierig, resultaatgericht, zelfstandig en kritisch
  • Je bent beschikbaar vanaf september 2022

Wat biedt Hesling jou?

  • Je gaat afstuderen in een hecht en informeel team en maakt onderdeel uit van een dynamische en groeiende organisatie.
  • Wij begeleiden en ondersteunen jou bij het behalen van jouw afstudeeropdracht.
  • Een passende afstudeervergoeding en bij een goede afronding van de afstudeerperiode een bonus.

Vergoeding (op basis van fulltime):

  • Hbo meewerkstage of afstudeeronderzoek: € 400,- bruto per maand

Bonus:

  • Je ontvangt € 200,- bruto indien Hesling de stage beoordeelt als goed of zeer goed (cijfer ≥ 7);
  • Je ontvangt € 100,- bruto indien Hesling de stage beoordeelt als voldoende (cijfer ≥ 5,5 en < 7);

Solliciteren op de afstudeeropdracht op de afdeling spuitgiet:

Word je al enthousiast? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur je cv en motivatie naar anja.duitshof@hesling.nl. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Contact

Hesling BV
Industrieweg 1 7071 CK Ulft
P.O. Box 12 7070 AA Ulft
The Netherlands
T +31 (0)315 681 151
info@hesling.nl

Trade register: 09060188

Over ons

Hesling BV produceert voornamelijk producten voor de rijwielindustrie; kettingkasten, kettingschermen, jasbeschermers en rijwielstandaards. Deze producten vergroten de veiligheid en het gebruiksgemak en bepalen in hoge mate de uitstraling van de fiets.

Hesling bike parts beeldmerk full colour wit
Back To Top